tiistai 23. lokakuuta 2012

Outfit 23.10

Neuletakit, voi pyhä rakkaus! Maailman paras ja mutkattomin vaatekappale. Mulla oli tänään yllä kirpparilta ostettu, alkujaan Seppälästä oleva, niitein koristeltu luomus jossa on hauska leikkaus. Materiaali ei tosin ole mitään maailman parasta, viskoosi-polyesterisekoitetta. Luonnonkuidut olis tietenkin kaikista parhaimpia, mutta ei nyt sovi antaa sen haitata.
Lisäksi tykkään mielettömästi tuosta mustasta, satiinisesta kauluspaidasta. Voisin käyttää sitäkin koko ajan! Heh, oliskos tämän viikon asuteema sitten tämä kauluspaita ja neuletakki-yhdistelmät.




 Neuletakki ja kauluspaita: Kirpparilta
Jeggingsit: Only
Kengät:H&M

Kivasti eläinten karvoja aina vaatteissa. :D

Vähän pimeä kuva, mutta mielestäni poseerasivat niin herkullisesti aamulla. Meidän ihanat lemmikit, niin paljon näistäkin saa iloa. Kissa on jo päälle viisivuotias, ollut mulla vuodesta 2007! Se on oikea diivaileva kuningatar, omasta mielestään perheen pää, mutta sellaisiahan kaikki kissat taitaa ollakin. :)
Muuten, on melko harvinaista, että nämä näin lähekkäin oleskelevat - yleensä kissa pitää hyvää huolta siitä, ettei Maxi vahingossakaan tule liian likelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti