tiistai 18. syyskuuta 2012

Neuleiden suojeluksessa


 Halibatsuippa!

Tämän päivän vermeet:









Viimeinkin sisäänajoin tämän RAKASTETTAVAN neulosluomuksen!


 Villatakki: Kirpparilta
Jeggingsit: Only
Vyö: Cybershop
Ranneke: Seppälä
Saappaat: Huuto.net

Rauhallisia sävyjä, mutta kivoja yksityiskohtia. Luottohousut ja naminamisaappaat!
Oli tosiaankin ihanaa saada nyt pukea tuo villatakki päälle, se on mainio lämmike ja nuo vetoketjut tuo siihen vähän särmää. Mua pahempaa vilukissaa ei lienekään, joten toivotan taas neuleet iloisesti tervetulleeksi... Huolimatta siitä, että kesä loppui virallisesti vasta alle kolme viikkoa sitten. :D

Kouluhommia. Tehtäviä, muistiinpanoja, deadlineja...
 Öhöhöö, eeei hajota... Pitää ajatella, että nää koulustressailut on loppupeleissä kaiken vaivan väärti. Taas pikku hehkutusta, miten tyytyväinen kuitenkin olen, kun valitsin sosiaali- ja terveysalan. Työkentät on ihan valtavan laajat, työttömiä päiviä tuskin tarvitsee pelätä ja ihmisläheinen työ on välillä niin mukavaa, että melkein tuntuu unohtavan olevansa töissä!
Sanotaan, että työ harvoin rakastaa takaisin... Mutta asiakkaiden, potilaiden, ohjattavien - you name it - kiitokset, hymyt, halaukset puhuvat puolestaan ja muistuttavat, miksi tämä ala on nappivalinta. :)

"Pistäpä se kamera helkkariin, mä haluan lenkille!"
 Vetävällä miehellä vetohurtan valjaat. Nämä onpi Petpoint-lemmikkiliikkeestä ja nimenomaan vetämiseen tarkoitetut. Vedettäessä valjaat ovat tarpeeksi napakat juuri oikeista kohdista ja silti miellyttävät koiralle.
 Koirastammehan löytyy valjakkokoiraa, huskya ja malamuuttia. Koiralle on tietenkin annettava sen mukaista liikuntaa ja virikettä, mitä rotu vaatii. Näin kuivina vuodenaikoina annetaan Maxin vetää pyörällä. Viime talvena sille ei vielä saanut antaa raskasta vetoliikuntaa, koska se oli vielä alle vuoden ikäinen. Ensi talvena täytyy sitten kokeilla erilaisia liikuntamuotoja.



Leikkejä koirakavereiden kanssa. Eikös ole fiksun näköistä! :D


Kotona on kivaa hengailla jättineuleessa ja sukkiksissa. Neule huuto.netistä.
Olin ihan innoissani, kun opin tekemään hiuksiin tuollaisen kalanruotoletin. Olin pähkäillyt, miten ihmeessä sellainen tehdään, ja yhdessä Cosmopolitanissa sattui olemaan ohjeet. Kiva vaihtoehto normiletille. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti