sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Otteita, palasia, viime päivien tapahtunutta

Hyvää iltaa!

 

Loppuviikko vilahti näissä meiningeissä


Outfit 21.9



Onhan näitä vaatteita kyllä osittain jo täällä nähtykin, mutta niitähän voi yhdistellä eri tavoin. Tuo pitkä leopardipaita on niin maukas, oon ostanut sen varmaan nelisen vuotta sitten, mutta en ole kyllästynyt siihen vieläkään. Syyspaidaksi vielä mukavan lämpöinen ja yksityiskohtana siinä on tuollainen strasseista tehty kysymysmerkki. Käy arkeen ja juhlaan riippuen, mitä siihen yhdistää. :)










Kahvihetki loistavan ystäväni kanssa Arnoldsissa. Söin tommoisen kana-cesarbagelin, aivan uskomattoman herkullista!

Elämänviisauksia...

Elämänviisauksia pohojalaasittain, son paree uskua sillon!













22.9

Muuan wanha kaverini mainosti Facebookissa käyneensä geelikynsikurssit, joten katsoin parhaaksi kysyä häntä käyttämään mua testikappaleena!
Oli muuten tooodella pitkä prosessi, työvaiheita oli melkein toistakymmentä ja yhteensä koko työhön upposi yli kaksi tuntia. Nämä on siis geelikynnet, ja niiden ero akryylikynsiin on siinä, että nämä kovetetaan led-valon alla ns. uunissa, kun taas akryylikynnet kovettuvat päästessään kosketukseen ilman kanssa.
Salongissa käydessä olisin noin sata euroa köyhempi, mutta näiden hinta oli kohdallaan ja lompakko hoikistui 30 euron verran!
Olen valtavan tyytyväinen lopputulokseen:


Nam nam nam! :D
 Systeri antoi aiemmin leffavinkiksi espanjalaisen, Antonio Banderasin, tähdittämän Iho jossa elän. Intouduttiin Kultsin kanssa vuokraamaan se Makuunista. Ihan uskomaton pätkä ja todella taiteellinen. Tykkäsin tosi paljon.
En suosittele valtavan herkkähermoisille, sillä paikoitellen tämä ei ole kovin mukavaa katsottavaa, eikä käy oikein kevyestä viihteestä.
Traileri:
http://fi.filmtrailer.com/cinema/7158/Iho+jossa+elan+elokuv+leffa+trailerit.html
Bai the wei, mun mielestä on jotenkin paljon siistimpää käydä oikein vuokraamosta hakemassa leffa. Jotenkin se hyllyjen selaaminen ja makea karkin tuoksu tuntuu niin eksoottisen retrolta kun nykyään elokuvan saaminen on niinkin helppoa kuin parin klikkauksen päässä - tuli varmaan selväksi, että netistä lataaminen kyseessä. En nyt siihen latailuun ota kantaa, mutta vuokraamoissa on kyllä ihan se oma viehätyksensä!

Loppuilta nautiskeltiin peiton alla bisseä ihan kotisohvalla, kuunneltiin hyvää musiikkia ja vain juteltiin. Tänään ei ollut krapulaa, mutta heräsin vasta klo 12, hups! :D

Käytiin päiväkävelyllä parhaan ystäväni ja Maxin kanssa ja parkkeerattiin hetkeksi koirapuistoon.


Katsokaa, miten suloisia kavereita mun koiralla on!



 En valitettavasti osaa kertoa valkoisen hurmaajan rotua, mutta se on nelikuinen pentu ja syliin olis luppana tahtonut. <3
Alempi on beauceron-paimenkoirarotua ja aivan niin mahtava hurtta, että olen omistajalle aina välillä sanonut että mä vien tämän kotiin vielä joskus...



Energiaa tulevaan viikkoon kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti