tiistai 28. elokuuta 2012

Decoration in my heart

Yhdeksi mun lempiharrastuksista lukeutuu ehdottomasti sisustus. Koti on siellä missä sydän on, ja asuinpaikkaa on ihanaa muokata juuri itselleen sopivaksi ja viihtyisäksi. Asumme tosin vielä vuokralla, joten valtavan suuria muutoksia emme voi tähän itse tehdä, mutta onneksi sisustamisen suhteen saa vapaat kädet. Meillä on 52 neliötä, kolme huonetta ja pienen pieni keittiö. Opiskelijoina meillä ei ole ollut juurikaan varaa uusiin kalusteisiin, joten suurin osa on hankittu käytettynä tai kirpparilta - yllätys, yllätys. ;) Esimerkiksi keittiössä ja olohuoneessa olemme käyttäneet muutamia väriteemoja, mikä tekee kokonaisuudesta yhtenäisen ja kodikkaan.

Olohuone. Divaanisohva Jyskistä, tyynyt kirpparilta ja kullanvärinen Vallilan. Väriteemana siis musta, ruskea ja tummanlila. Hylly Ikeasta ja siellä komeilee tietysti Michael Jackson :) Ollaan kovasti tykästytty Stenvallin Ankka-maalauksiin ja niitä löytyy vähän joka puolelta kotia. Lasipöytä ja tv-taso/hyllykkö löytyivät Kokkolan ns. nettikirpparilta/ilmoitussivusto Regionlinesta.

Semmonen välitila... :) Kenkähylly sitä naisella olla pitää! Ja asemakello Anttilasta, mun mielestä tosi hieno!
Keittiö. Pöytä n. 50-luvulta, tuolit kirpparilta. Verhot Anttilasta. Tuo retroradio on ihan mahtava, se onpi eräästä antikvariaatista. Väripilkkuna Charlie Chaplin-juliste! Tilanpuutteen vuoksi täytyy vähän improvisoida, miten kaikki koristukset asettelee...
Ja näin meillä nukutaan. Sänky Regionlinesta, verhot ja yövalot Anttilasta, kori Jyskistä. Sitä on hiukan koirakin tuunannut hampaillaan. :D Päiväpeitto pitäisi vielä hankkia...

Heh, opin nyt muokkaamaan tätä sivua että kuvatkin on nyt isompia! Tällainen siis meidän kotimme... Teen myös jatkossa varmasti vielä muutamia sisustuspostailuja, kun kuitenkin varmasti tulemme vielä keksimään tänne kaikennäköistä. :)

2 kommenttia:

  1. Ihana koti teillä :) Asutteko rivitalossa vai kerrostalossa?

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiva kuulla. :) Asutaan pienkerrostalossa, tässä on kolme muuta asuntoa ja kaikki saman kokoisia.

    VastaaPoista