torstai 16. elokuuta 2012

Sweet about Me

Moi! Nyt alkaa bloggaus ja tähän panostetaan kunnolla! Täällä kerron elämästäni, päivistäni, ajatuksista ja mitä nyt sattuu mielen päällä olemaan. Olen 23-vuotias pieni suuri nainen Pohjanmaalta, opiskelen lähihoitajaksi ja erikoistun vammaistyöhön. Asustan yhdessä miehenpuolikkaan, hurtan ja kissan kanssa. Kuvaajana olen vielä vähän amatööri, omistan Nikon Coolpixin ja pyrin ottamaan mahdollisimman paljon ja katseenkestäviä kuvia, heh! Se siitä lärpätyksestä nyt, kuvia vähän peliin. :)
Days outfit - Oli lyhyt koulupäivä, vähän oli tympeetä kuumana päivänä istua luokkahuoneessa :) Paita: Bloomit Sortsit: H&M Laukku: Calvin Klein
Nyt mainostusta asuinkaupunkini parhaasta kahvilasta! Eli Vohvelikahvila & Taideleipomo sijaitsee täällä Kokkolassa rauhallisessa ympäristössä, sieltä saa niin suolaiset kuin makeat vohvelit, lisäksi myös salaatteja ja leivonnaisia. Itse söin kestosuosikki paahtopaistivohvelin, aivan käsittämättömän herkullista! :)
Maailman paras koira. Ikää 1 v 3 kk, rotu sekoitus siperian huskya ja alaskan malamuuttia. Kiltti ja hyväluontoinen, mutta jääräpäinen kuin mikä! :D Eli tällaisia kuvia ja tunnelmia tähän alkuun, ja lisää piisaa. Toivon aurinkoisia ja ihania päiviä kaikille ihanille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti