keskiviikko 22. elokuuta 2012

Rouvassäätyyn?

http://www.kokkolansuomalainenseurakunta.fi/uutinen/402 Paikallislehti mainosti taas edellämainittua ja leikkimielellä vilautin sitä myös paremmalle puoliskolleni. Yllätyksekseni, hän piti sitä hauskana ideana! Kyseessä on siis ns. liukuhihnavihkiminen, pariskuntia vihitään kirkossa päivästä alkuyön tunteihin asti ja vihittäväksi on ilmoittauduttava noin kuukausi ennen tapahtumaa. Muutamia tuttaviani on avioitunut edellä mainitulla tavalla. Yksissä tuumin olemme kuitenkin päättäneet, että haluamme tulevaisuudessa hieman isommat ja näyttävämmät, meidän näköisemme häät joissa tietysti läsnä niin ystävät kuin sukulaisetkin. Jumituin nyt sitten hieman haaveilemaan, ja etsin upeita ja inspiroivia kuvia.
Haluan melko varmasti kesähäät, ja rantahäät olis aivan ihana idea. Rennot ja perinteitä vaalien :)
Kakku toki myös olla pitää. Ylä- ja alarivin keskimmäiset herättävät kiinnostukseni. Mukana pitäisi olla väriteemaa, tyylikkäästi koristeltu ja makuna voisi olla kauden hedelmiä/marjoja höystettynä esim. kinuskilla.
Kumpi määrää kaapin paikan? ;)
Hääpaikan koristuksessa tuleepi olemaan valkoisia orkideoita, en tiedä kauniimpia kukkia. :)
Kultsi: "Eikö oo ihan hieno sormus?" NO ON! Ja valkokulta on enemmän mun juttuni!
Täydellinen häälahja? :D
Yksi naisen osalta tärkeimpiä ja puhutuimpia asioita hääpäivänä lienee tietysti The Wedding Dress. Tämä on melkein sitä, millaisesta itsekin haaveilen. Ehkä vielä pieniä muutoksia tekisin kuitenkin. Voi olla, että häitä saa vielä odotella, mutta haaveilu on hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti