tiistai 4. syyskuuta 2012

Oikea ala, pehmeä neule ja kahvitreffit

Aloitinpa eilen työharjoittelun paikallisen koulun erityisluokassa, siellä olisi määrä viihtyä tämä ja seuraava viikko. Oon ihan alusta asti tuntenut tuon hoitajuuden omakseni, ei ole tarvinnut katua alavalintaa päivääkään. :) Työnkuva lähihoitajalla on todella ihmisläheinen, ja työllistymismahdollisuudet on periaatteessa rajattomat. Mielestäni kyseessä on kutsumusammatti, ala ei sovellu ihan kenelle tahansa... Sellaistakin on meinaan nähty.
Haaveissani olisi vähän myös jatkokoulutusmahdollisuuksia. Sairaanhoitaja ja varsinkin toimintaterapeutti on kiehtoneet pitkin vuotta, mietin vain hakisinko vielä vai oltuani jokusen hetken työelämässä. Onneksi ikä ei kuitenkaan ole näillä aloilla rajoitteena, onhan se mahdollista vaikka 50-vuotiaanakin, jos siltä tuntuu. :)
Mullahan on ravintolakokin ja ylioppilaan paperit näin vanhastaan, mutta ravintola-ala ei sitten ollutkaan mun juttuni. En kuitenkaan kadu sen koulun käymistä, turhaanpa sitä. Enkä usko, että mikään koulutus koskaan menee hukkaan, kaikesta on varmasti hyötyä matkan varrella. Voin ainakin ajatella, että sitten joskus perheellisenä saa ukko ja lapset kunnollista kotiruokaa!

Ja nyt sitä outfittia:



Neule Onlysta(oon vähän haaveillut keepistä, en ole saanut aikaseksi ostaa, mutta tuo on vähän sen tyylinen ja muutenkin ihanan pehmeä), farkut Vans, villamyssy Cybershopista, tuplasolkivyö Guessia, ranneke ja kenkäkaulakoru kirpparilta, kengät huuto.netistä
Kahvihetki ystävän kanssa
Café Minnasta, suosittelen! Jälkkäri pitää sisällään kermaa, tuorejuustoa, keksin paloja, puolukoita ja kinuskikastiketta.
Mainio ystäväni <3
Varmaan paras suomalainen lifestyle-lehti! Kuvia ja oikeaa asiaa sopivassa suhteessa. :)
Tilanne vaatis nyt suihkua ja unta. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti