perjantai 28. syyskuuta 2012

Päivän asu, työhaastattelu ja uudet skobot

Heipsan,
päivittelen tässä taas kuulumisia. Ei jummi, mun elämä on ollut nyt niin ...kiintoisaa, että oikein hävettää. Tämä viikko pyörinyt suunnilleen näin: Ylös, kouluun, päikkäreille, Maxin kanssa ulkoilemaan, lusmuilua ja nukkumaan. Whooa, tästähän voisi kirjoittaa elokuvan! Tosin tämä pimeys uuvuttaa niin valtavasti. Olen kylläkin ostanut Multitabseja ja yrittänyt syödä paljon kasviksia ja hedelmiä, muutenkin katsoa mitä syön. Se kuitenkin vaikuttaa aika paljon vireystilaan. Siinäpä muillekin vinkkiä, ja muistakaa myös juoda vettä sekä nukkua tarpeeksi pitkät yöunet. Tiedän, kuulostanee kliseiseltä, mutta kyllä ne elämäntavat vain vaikuttaa hyvinvointiin.

Nyt on kuitenkin tuli tehtyä ihan kivoja viikonloppusuunnitelmia, niin tulee tähänkin typykkään vähän eloa taas! Siitä kuitenkin lisää myöhemmin.


Aamu käynnistyy näillä:
Eikös olekin söppänä suoristusrauta! Tämä oli jokin aika sitten Anttilassa tarjouksessa, 10 euroa!!! Ei sitä voinut jättää sinne, ei ei ei. Ja mulla oli pyörinyt suoristajan ostaminen mielessä noin... No, jokuset vuodet. Tuo on kyllä ihan huippu, kuumenee tosi nopeasti ja hiukset pysyy pehmeinä, sileinä sekä suoristettuina ihan koko päivän.
Pikkupullossa on TreSemmén lämpösuojasuihketta, ja ilman sitä en todellakaan uskalla kuumia muotoilurautoja käyttää. Olin kevääseen 2011 asti tummahiuksinen ja sen jälkeen hiukset on saaneet kestää todella rasittavia vaalennuskäsittelyjä, joten lämpösuoja on paikallaan.


 Hiukseni ILMAN suoristusta:
Laineikkaat on :)


Outfit 28.9, ja kuvissa hiukseni suoristettuina:


 Nahkatakki huuto.netistä
Pipo Piecesin

Paitis: Seppälä
Housut: Zara
Kengät: Anttilasta
Korvikset: Cybershop 

Sopii kyllä niin hienosti nuo siniset sukkahousut... ;) Jaloissa oli kuitenkin koko päivän nuo mustat nilkkurit, ettei ne näkyneet minnekään.
Ootte varmaan hokanneet, että koirani hengailee melkein joka kuvassa? Se pyörii asuntomme lattialla ja yleensä aina, kun otan asukuvia niin se sattuu olemaan keskellä lattiaa. Haluaa kait olla menossa mukana, heh. Eipä reppanaa aamu-unisena viitsi poiskaan hätyytellä.

Käväisinpäs tuossa koulun jälkeen työhaastattelussa! Mulle ei enää siis olla noin kuukauteen soiteltu keikkoja sieltä kotihoidosta, joten päätin pirautella muualle. Kuitenkin pieni työkeikkailu koulun ohessa on ihan hyvästä, ettei tarvi ahteriaukisena edellä puolta kuukautta, opintotukihan kuitenkin on niinkin huikea kuin vajaat viitisen hunttia...
Tämä paikka on siis kehitysvammaisten hoitopaikka(en oikein pidä sanasta laitos) ja samoissa tiloissa järjestetää heille myös työtoimintaa. Sain mukavan kuvan paikasta - vaitiolovelvollisuuden puitteissa en kuitenkaan voi kertoa hirveän yksityiskohtaisesti. Joka tapauksessa, työkeikkoja on varmasti tiedossa heti kun tarvis tulee. Tilanteethan aina elävät ja yllättäviä tilanteita, esim. sairaslomia tulee ja paikkaajia tarvitaan...
Toivottavasti töitä on mahdollisimman pian. :)


 Ostin uudet kenkulit!!!

Punaiset ja ihanaiset <3 Nämä on siis H&M:ltä, ihastelin noita jo liikkeen nettikaupassa mutta maltoin odottaa, että saapuivat Kokkolaan asti. 29,90 euroa. Ei ole juurikaan kokemusta Henkan kengistä, en oikein muutenkaan siellä shoppaile, mutta näillä nyt varmaan ainakin ensi talven talsii?
Näissä kuvissa tuo pinta näyttää vähän hassulta, ne on sellaista samettimaista materiaalia. Pohjat on kuitenkin hyvin tehdyn oloiset.
Mukaan tarttui lisäksi tuollainen seepraponnari, 4,95 euroa.

Huhhei, on niin väsy että lihakset on ihan velttoina. Tuolla taivaalla vain tuo kirkas mötikkä loistelee, ja se tekee kyllä itsestäni niin levottoman, että toivottavasti saan unta.

Hyvää yötä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti