perjantai 7. syyskuuta 2012

Nice things

Nyt oli jo parempi päivä, ei enää tietoa siitä eilisestä angstiporusta, sairastelukin on jo vähän hellittänyt. :) Yhäkin olen sairaslomalla, mutta en malttanut tänään vain pysytellä sisällä... Käytiin Kultsin kanssa tonkimassa SPR:n kirppistä. En ole ennen sinne eksynytkään, ja jumatsuikka se oli ISO mesta! Tonkia ja penkoa sai kyllä hyvän aikaa löytääkseen todellisia helmiä, koska siellä todellakin oli tavaraa ja kampetta ihan laidasta laitaan.

Asiat tärkeysjärjestykseen, ensin asukuvat(:D) ja sitten ne meidän löydöt.


Hyvin simppeli asu, mutta se voi joskus ollakin. Satiinipaitis ja angorabaskeri kirpparilta, kaulahuivi tuotu Kiinasta, jeggingsit Onlyn, rannekorut kaverin tekemät.


Ja niitä löytöjä:

Kultsi löysi siistin, beigen puvuntakin. Tai mä oikeastaan komensin sitä ostamaan tämän! :D Sopii just nappiin!
Muutama sisustuslöytö! Tämä mustanruskea kori/hyllykkö/jokin... :D Tämän tilalla oli sellanen valkoinen ei-minkään-näköinen härpäke niin tämä on paljon kivempi vaihtoehto.
Tuikkukippoja, 80 snt kappale.
Söpönen H&M-neuletakki vetoketjuin koristeltu, tää ruututunika vei myös sydämen.
Pari vyötä, toinen koristeltu ketjuin, toinen tummanlila käärmeennahkajäljitelmää, ihana hapsukaulakoru. :)
Hyvää arkiruokaa, murun tekemää lihakeittoa. Tässä siis purkkilihaa, yllättävän hyvää, sekä perunaa, porkkanaa ja herkkusieniä.


Kiva päivä siis, täytyy ilta kuitenkin vain levätä kotona ja ystävä tulee iltakylään. Töihin kysyttiin vkl:ksi, mutta ei tunnu vielä, että olisin työkunnossa. Parempi vain sairastella loppuun kiltisti.

Puhuin rakkaan iskän kanssa puhelimessa tänään, ja iski kyllä niin kova ikävä kotikonnuille että apua... Se on sellainen rauhoittumispaikka tuolla maaseudulla, mutta nyt ennen lokakuuta ainakaan ei taideta vielä päästä siellä käymään, sen verran on isällä noita työhommia sadonkorjuun parissa. Onneksi isi ei kuitenkaan aivan järjettömän kaukana asu, niin näkeminen ei ole niin vaikeaa. :)

Pysytellään astialla, ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Hei onpa kivaa, että säkin oot innostunut bloggaileen ! :) eikö oo kivaa puuhaa,vaikkakin vähän haastavaa ;)

    VastaaPoista
  2. Juu, oon alottanut tossa viime kuun puolella. On kyllä hauskaa, ja vähän on kyllä haastavaakin. Ainaskin tuo kuvien ja tekstien asettelu. :D

    VastaaPoista