lauantai 15. syyskuuta 2012

Loppuviikon jorinoita ynnä Perfect Jacket Match

Taas onpi viikko miltei pulkassa, aika vierii niin valtavan noppeesti! Perjantaina oli viimeinen päivä työharjoittelussa ja maanantaina taas koulu kutsuu. TO:ssa oli kyse siis erityisopetuksesta, ja mun ohjaajaksi sattui entinen opettajani ala-astevuosilta. Oli hyvä kokemus ja lapset aivan valtavan ihania, taisivat pitääkin minusta... :) Ohjaajani vielä lähtiessäni vinkkasi, että jos koulunkäyntiavustajan paikka kiinnostaa, voin soitella kun valmistumispäivä häämöttää! Ei sitä ihan joka paikasta töitä noin tarjoilla, not bad!

13.9:







   Paita ja huivi : Kirpparilta
   Höyhenkorvikset: Pieces
   Pipo: Cybershop
   Laukku: Guess
   Nahkahanskat jostain... :)

 Heseherkkuja!


Eilen kotikaupungissani järjestettiin Kaupan & Kulttuurin Yö. Eli tarjolla oli pientä tapahtumaa, mm. karaokebussi ja muutamia esiintyjiä jii-än-ee... Ja kaupat, kauppakeskukset ja erikoisliikkeet olivat auki n. kello 24 asti. Itse lähdettiin myös käymään kaupungilla, tungos oli melkoinen. En löytänyt ostettavaa, mutta ei se oikein haitannut. Sateinen ja kylmä keli sekä viikolta kertyneet univelat pakottivat painelemaan kotiin muutamassa kaupassa ja pizzalla käynnin jälkeen.



14.9:



    Paita: Baby Phat
    Jeggingsit: Only
    Pipo: Pieces
    Kengät: Ostin siskolta



  Mullekin iski se helvetin takkikriisi, kuten aina tähän aikaan vuodesta... Pitäisi löytää takki, joka soveltuu sekä syksyyn - eritoten kylmiin, lokakuisiin päiviin - että talven pakkasiin. Sopivan väljä, että kerroksia mahtuu pukemaan alle, mutta ei mitään michelin-tyylistä. Rento, mutta tarvittaessa skarppi. Ja päätin olla turvautumatta liian helppoon mustaan väriin. Mallin olisi oltava puolipitkä.

Näitä himoitsin: 
 No, tuli varmaan selväksi. Siis KYLLÄ, minuunkin iski tämä kaikkien hypettämä parkatakkipropaganda. Ehdottomasti khakinvihreänä. Katsastelin, josko sellainen olisi eksynyt kirpparille... Ei ollut. Sitten vilkaisin Seppälää, ja olisin lämmennyt pronssin väriselle vaihtoehdolle. Onlyssa oli myös mehukkaita vaihtoehtoja.
Mihin tyssäsi? No HINTAAN. Ymmärrän, että takkiin kannattaa panostaa, ja ihanasta yksilöstä voisin maksaa sen 70-80 euroa, mutta pariin viikkoon ei ole ollut työvuoroja, joten oli pakko asettaa budjetti.
Kyllähän mä sen takin kuitenkin löysin, ja olen kyllä tyytyväinen tähän:





Ei Onlyn valikoimat kuitenkaan pettäneet - tälläkään kertaa. Tämä muhku, beige toppis halasi mua sovitusvaiheessa pehmeästi, kuin sanoakseen: Muutan sun vaatekaappiin.
Niinhän se muutti. Hinta kohdallaan: 39,95. Eikä ollut musta, ja malli puolipitkä. Helma vielä hauskasti epäsymmetrinen. Mahtuu lämmittäviä kerroksia alle. Rento, mutta tarvittaessa skarppi.
Me gusta!!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti