maanantai 22. lokakuuta 2012

And we can't go on together with our suspicious minds

Heey-yaaa!
(Vieläkö muistatte sen Outkastin taivaan vanhan biisin?)

Se oli sitten taas paluu arkeen, vai ehtikö tässä oikein lomaa ollakaan, kun työn parissa se viime viikko aika pitkälle kului? Oli silti ihan hyvä työviikko, vaihtelevia päiviä ja asiakkaita. Ttuntuukin välillä melkein lomalta kouluun verrattuna! Ei tarvitse päivän päätteeksi miettiä vielä etätehtäviä sun muuta. Ja itsehän olen etevä keksimään kaikkea tosi "tärkeää", kun niitä tehtäviä pitäisi olla puuhaamassa. Ehkä se kuitenkin taas tästä, tänään oli ihan jees päivä kuitenkin taas koulumaailmassa. Semmosia käytännön harjoituksia ja taas vähän lisää ammattitaidon kartoitusta, simulaatiopäivän merkeissä.
Nyt oon muuten nukkunut yöt paremmin! Viime viikolla oli pari melkein unetonta yötä, mutta nyt taas löytyi kadonneet unenlahjat. Johtunee ehkä siitä, että olen jättänyt iltakahvit ja raskaat iltapalat väliin sekä yrittänyt olla nukkumatta ainakaan liian pitkiä päikkäreitä. Nukkumaan mennessä vain rentouttaa kropan ja hengittelee rauhallisesti. Ei kai siihen kummempia poppakonsteja tarvita. Toivottavasti parantuneet unet eivät ole nyt ohimenevä onni - unettomuus on tosi ahdistavaa, ja riittävät unet on elinehto jaksamiselle.


Uudet talvivermeet in action:  


Beige toppis by Only
Herkkukengät! By H&M
 Ei nää Henkan kengät ihan superlämpöiset ole, ne on aika "ilmavat". Ei noita kumminkaan tosiaankaan voi kaappiin jättää, joten villasukat tai vastaavat lämmikkeet alle, niin hyvin luulis pärjäävän. Tykkään myös tuosta beigen ja punaisen yhdistelmästä.



Inspiration is closer than you can imagine


Tää on aika pöhkö
Mä pidän graffiteista. En siis tarkoita epämääräisiä "MINÄ SINÄ TÄÄ JA TUO WAS HERE"-töhryjä, vaan sellaisista taiteellisista ja värikkäistä, joihin on käytetty aikaa ja vaivaa. Nämä, mitä kuvailin täällä kotikaupunkini alikulkutunneleissa, eivät ehkä niinkään ole graffiteja. Voisi kai sanoa, että seinämaalauksia. Varsinkin nämä allaolevat ovat mielestäni kauniita - kaikessa omituisuudessaan.

Abstraktia?
Like old centuries?


Hiljainen venesatama ja vajat kuin vanhoilta vuosikymmeniltä

Ja vanhoista vuosikymmenistä puheen ollen...


Ei esittelyjä kaipaa.
Tällaista rockin pitää olla, isolla r:llä.


Tällasia tää miettis nyt tällä erää.
Piis änd lööv for evriwan! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti