lauantai 13. lokakuuta 2012

Working under the rain

Moikka!

Kivaa syyslomaa kaikille, mä vietän sen ainakin osittain työn parissa. Eilen taas soiteltiin pitkästä aikaa ja mielellänihän mä menin, vaikka herätys ennen kello 6 aamulla teki kyllä melkosen tiukkaa... Sää ei myöskään ole mikään mukavin, kylmä ja sateinen. Melkein jo toivon talvea.

 Pikameikki tehdään poskarilla, valokynällä, huulikiillolla ja ripsivärillä. Oli vedenkestävä ripsari paikallaan, täällä todellakin on satanut varmaan viikon putkeen.

 Oon ihan in love kaikenlaisiin nutturoihin ja sain mielestäni ihan kivan aamulla kyhätyksi. Eipä vaan ollut enää kiva toimistolle päästyäni... No, kai sitä sattuu.
 Windowsin kuvien katselu sit kiukuttelee mulle, niin en saanut tätä kuvaa käännetyksi. Heh, mikä taidemaalarilook tuli, vain väripaletti ja pensseli puuttuu!

Oli muuten pientä häsäystä aamulla... Toimistolta kentälle lähtiessä väänsin avainta pyöräni lukossa ja NAPS... Sinne jäi puoli avainta. Ja pyörähän on mulle aika hitsin tärkeä työväline, koska liikun asiakasvälit sillä. Siinä hetken manailin mahtavasti ja mietin että mitähän hiiskattia nytte. Onneksi yhdellä työkaverilla sattui olemaan pyörä ja sain lainata sitä! Nyt pitäisi vain keksiä ratkaisu, miten saan oman fillarini auki. Hohhoi!

Mitä laukustani löytyy? (Kun muut, niin minäkin)
Seppälän keinonahkainen messenger-laukku
 Aivan eri näppärä laukku töihin, kulkee kätevästi olalla ja on se hyvän näköinenkin.

Sekalainen setti muun muassa kaikkea..?
Meikkejä, lompakko, puhelin, Superin(Suomen perushoitajien ammattiliitto)hiukan kärsinyt avainnauha, Lumenen deodorantti, pieni hiuslakkapullo, pinnejä, kampa, purkkaa, passi ja kalenteri.
Helposti voi olla niin, etten tarvitse puoliakaan laukkuni sisältämistä tavaroista koko päivänä... Mutta eihän noista mitään voi poiskaan jättää, ihan varmuuden vuoksi?!


Joskus oli pizzailta:

Valmiista pizzapohjasta tehty. Päällä mozzarellajuustoa, paprikaa, rapua ja herkkusieniä.

Luxus for me:
 Jotain aivan täydellistä porkkanakakkua. Ja kyllä, syön sohvalla.

Ohje:

Helppo porkkanakakku


noin 18 palaa

Ainekset
2 ½ dl Dansukker Taloussokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa(voi jättää pois)
½ tl suolaa
¾ tl kanelia
4 dl (n. 240 g) porkkanaa hienoksi raastettuna
1 dl öljyä
2 kananmunaa

Kuorrutus
200 g maustamatonta tuorejuustoa
¾ dl Dansukker Tomusokeria
¼ tl Dansukker Vaniljasokeria
tilkka sitruunamehua

Pane uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Vuoraa leivinpaperilla 20 x 30 cm kokoinen uunivuoka. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Sekoita porkkanaraaste ja öljy joukkoon. Vatkaa kananmunat yksitellen sähkövatkaimella taikinaseokseen. Jatka vatkaamista keskinopeudella pari minuuttia. Kaada taikina vuokaan ja paista noin 40 minuuttia. Jäähdytä.

Vatkaa kuorrutuksen aineet keskenään ja sivele seos kakun pinnalle. Anna kakun mielellään mehevöityä jääkaapissa 1–2 vuorokautta ennen tarjoilua. Koristele sitruunamelissalla tai pähkinärouheella. (Lauran huom, itse käytimme kanelia! :D)

Vinkki! Lisää makua ja väriä kakkupohjaan saat korvaamalla puolet Taloussokerista Fariinisokerilla.

Lähde: dansukker.fi

2 kommenttia:

  1. Glitteristä vois löytyä ihan mahtava tuote nutturafanaatikolle! :D Se on semmonen vähän hiusverkkomaista materiaalista tehty hiusdonitsi. Sillä saa ihan mahottoman helposti tehtyä asiallisen näkösen nutturan! Kannattaa ehdottomasti käydä hakemassa oma :D

    VastaaPoista
  2. Joo niin varmasti saakin, ja H&M:ltä kans. Pitäis saada aikaiseksi hakea, niin sais hiukset edes joskus kuosiin. :D

    VastaaPoista