torstai 4. lokakuuta 2012

Moikka pikkuset!

Meni kuulkaas jälleen aamu oikein putkeen... Taisin aamulla painaa vekkarin pois päältä, herätys oli 6.50. En herännyt silloin, vaan 8.30! Koulu tietysti alkoi jo kello 8.
No, eihän se ollut kuin nousta ylös, pukea, keittää pikakahvit ja köpötellä kouluun. Pinkki ratsunihan on edelleen mäsänä.
En tiedä, miten yöt on olleet nyt niin levottomia, nukkumatti on karannut minulta kun valveilla pitää pyöriä vielä kello 3.00 aikaan, ei oikein ole herkkua ja päiväthän siinä menee silmät seisten. Mulla on näitä unettomia kausia välillä, parisen kertaa vuodessa. Niihin on usein liittynyt stressiä, mutta nyt mua ei edes oikein stressaakaan mikään. Onko teillä muilla koskaan uniongelmia?
Onneksi on nyt kolmipäiväinen viikonloppu, saatiin perjantai vapaaksi niin on aikaa levätä - jollei sitten tule töihin hälyytystä, jota toisaalta vähän toivoisin. Mielelläni ainakin pari vuoroa kävisin tekemässä.

Meillä oli Kultsin kanssa eilen amerikkalainen ilta:

Sipsiä, dippiä, popparia, suklaata, marsmallow-kaakaota...

Oli muuten tosi herkkua!
 Muun muassa tuota marshmallow-kaakaota sekä muita oikein Jenkkilästä kotoisin olevia herkkuja löytyy ihan esimerkiksi Cittarista. Mukava joskus vähän mussutella, ei vaan sovi oikein tavaksi ottaa! :D

Outfit 4.10

Koira melkein nauraa!

Baskeri - Kirpparilta
Karvaliivi - H&M
Paita - Baby Phat
Jegginsit - Stocker

En ehtinyt meikata aamulla lainkaan, joten ihan face-naked... Nassu kuitenkin näyttää kuvissa oikeastaan melko ookoolta, johtunee hyvästä valosta. :D

Parhaan ystävän neulomat <3
Pee äs, vielä muistutus pikkuruinen...

Cosmon tähtibloggauskisa on edelleen käynnissä, omani on kerännyt seitsemän tykkäystä. Siinähän se, joten jos et vielä ole käynyt tykkäämässä, niin tee se nyt! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti