torstai 18. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Hellou palleroiset,
allekirjoittanut pahoittelee blogihiljaisuutta!

Puhdasta saamattomuutta. Oli muutamat vapaapäivät tuossa ja nyt olen taas ollut sitten töissä. Ei ole oikein erikoisuuksia tapahtunut, joten ei irronnut energiaa kirjoitellakaan. Nyt kuitenkin iski taas pientä inspistä. Loppuviikosta kyllä aion taas kuvailujen suhteen aktivoitua, muutamat asut ja sen sellaiset, päivän tapahtumat ja muut inspiraatiot.

 Serkun kanssa sumpilla. Tai oikeastaan bagelilla ja toastilla!

 JEEI! Hulvaton serkkuni! Ollaan viime vuosina nähty tosi harvakseltaan, mutta aina tavatessa jutun juurta löytyy ja huono läppä lentää, eikä naurulle tahdo näkyä loppua! (Anni, tiedän että luet tämän :D)


Nyt se mun nuttura-ahdinko on ratkaistu!!!

Tukka vähän hapsottaa, kotona vain väkertelin, niin eipä se haittaa. Tein wanhoita sukkiksista sellaisen nutturadonitsin ja tulipa tuosta kiva! Niin helppo tehdä, että tunareinkin osaa ja näyttää niin kivalta. Tarvittaessa saa joko rennomman tai asiallisemman. Toivottavasti vain joskus tarkenen pitää tuollaista vaikka koulussa/töissä, tuo ei ole oikein pipokampaus ja mun korvia palelee aika herkästi... Pitäisi ehkä hankkia panta?

Olen täällä sen verran hypetellyt neuleita, ettei kenellekään taida enää olla epäselvää rakkauteni villaisiin paitoihin. Nyt etsin sellaista luottoneuletta, johon voi yhdistää mitä vain ja pelastaa jokaisen huonon vaatepäivän.
Löysin muutamia feivörittejä:


Guessin:
nelly.com - 100 % villaa
nelly.com - materiaali lampaanvillaa ja angoraa


Voihan valinnanvaikeus! Ihania kaikki, mitäs mieltä ootte itse?
Väri on kuitenkin selvillä, harmaa tai luonnonvalkoinen. Pitäisi ostaa enemmän klassikkovaatteita, eikä semmosia impulssihömpötyksiä. Neuleen lisäksi en oikein himoitse muuta kuin muutamia kivoja asusteita, voisinpa tehdä vielä sellaiset kollaasit.

Tässä nyt tällaista pikapäivitystä tähän väliin. Seuraavalla kerralla pitäisi olla kyllä enemmänkin asiaa ja taas vähän muutakin, kuin vaatelärpätystä. Pää pursuaa niin paljon ideoita ja ajatuksia, joita halajan päästä purkamaan! Kiitoksia te siellä ruudun takana, että jaksatte tätä vilkuilla, vaikka nyt mua onkin laiskottanut.
Mun täytyy juuri luikahtaa peiton alle, koska herätys taas klo 5.45...

Oikein kivoja päiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti