torstai 8. marraskuuta 2012

Päivän asu ja taas niitä meikkihöpötyksiä

Moikkasta!


Outfit 8.11
Aamuseiskalta tukka silmillä...



 Harmaa paita: Stocker (Tää taitaa olla se mun uusi turvapaitani...)
Pinkki toppi: Only
Karvaliivi: Kirppikseltä
Jeggingsit: Pieces
Kengät: Anttilasta
Laukku: Cathy Van Zeeland

Miltäs näyttää?

Aloitin maanantaina siis työssäoppimisen kehitysvammaisten toimintakeskuksessa, ja siellä saa olla ihan omassa vaatetuksessa, aika kivaa! En ole olleskaan työvaateihminen. :) On muuten aivan ihana paikka tämä toimintakeskus, monentasoisia kehitysvammaisia, lievästä syvään kehitysvammaan. Suurimmaks osaksi on ollut hyviä hetkiä niiden hulivilien kanssa, välillä tosin kyllä haastettakin riittää. En haluais kyllä lähteä sieltä enää ollenkaan... On niin hienoa, kun esimerkiksi vaikeasti vammainen saa jonkin tehtävän ratkaistuksi, niin voi mikä ilon hetki se hänelle onkaan! Ja minut otettiin tosi hyvin ja lämpimästi vastaan, esimerkiksi halauksia satelee kovastikin päivän mittaan. Väsymys on ollut kuitenkin aika kova, kun joudun joka päivä heräämään tosi aikaisin ja kulkemaan bussilla naapuripitäjään. Onneksi töihin on kuitenkin aina ollut mukava mennä.


Tässä samalla kerron, miten päivämeikki syntyy:
 Kasvoille Garnierin BB-voide, Lumenen valokynä silmänalusille, kevyt puuterointi Natural Coden kivipuuterilla ja tarvittaessa peiteväriä.

 Poskille sipaisu Bodyshopin punaa, Lumenen Excellength-ripsiväriä, huulille Playboy-kiiltoa. Joskus harvoin jaksan laittaa myös kajaalia alaluomille. :D

Miten BB-voide toimi:

Ennen

Jälkeen:

Aivan selvä ero! Ihon väri on tasoittunut ja peittää punaisuuden, iho tuntuu ja näyttää raikkaalta. Ihan loistotuote, en taida enää haluta palata tavalliseen meikkivoiteeseen!

Nyt täytyykin mennä nukkumaan,
hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti