sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Every bond you break, every step you take

No terve!

Allekirjoittanut on elävien kirjoissa, vaikka blogin puolella on ollut hiljaista. Sorry. Ei ole tapahtunut mitään kauheuksia, vaan aikaiset aamut ja eestaas kulkeminen bussiaikataulujen mukaan naapuripitäjälle verottaa jaksamista niin valtavasti. Liikenevän vapaa-ajan haluais vain kököttää sohvan pohjalla. Olen arkisin yrittänyt pakottaa itseni ainakin tunnin lenkille koiran kanssa, ettei jatkuvasti olisi kuin nukkuneen rukous. Ja sitten vielä tää kamala pimeys, päivät lyhenee aina vaan! Voi kevättä, aurinkoa ja D-vitamiinia nyt tänne, kiitos. Mielellään heti.
Angstailut nyt kuitenkin sikseen, työharjoittelussa on ainakin ollut mukavaa, päivistä ei ainakaan ole naurua puuttunut!

Tässä vähän kuvien sekalaista settiä viikolta



 Oliskos ollut keskiviikon vermeet..? :) Halusin vilauttaa tuota tikkarityttö-tunikaa, kun se on niin hauska! Vielä noihin ikirakkaisiin, revittyihin jegginseihin ja punaisiin kenkiin yhdistettynä niin kivan boheemi asu!
Tunika - Cybershop
Karvaliivi - Kirpparilta
Jegginsit - Pieces
Kengät - H&M
Huivi - H&M

Onks tää muka joku heräämisaika...

Aamukooma, eikä väsymys tunnu talttuvan kahvillakaan

Mun pikkuveli 17 vee majaili meillä viikonlopun. Kultsin Xbox, sota/toimintaelokuvat ja herkut oli kovassa huudossa...
 Hahaha, kaiken muun vastapainoksi klementiinejä :D Huom, tässä siis on vasta perjantain herkut...
<3

Lauantaina syötiin täytekakkua, ihan omaksi iloksi tehtiin

 Ja hitto miten hyvää! Täytteenä Piltti-soseita, päällä persikoita ja suklaata, sekä ripaus vaniljarahkaa.

 Pari karvaista höveliä

Pikkuisen kirppislöytöjäkin lauantailta:
 Mä olin metsästänyt beisikkiä raitapaitaa, sehän nyt on ihan klassikkovaate. Löysin Kokkolan parhaalta kirpparilta, viidellä eurolla! Arvatkaatten, minkä merkkinen? Polarn O' Pyret!!! Sehän siis oikeasti on lastenvaateliike, mutta tää oli ihan aikuisten kokoa ja niin ihanan rennon ja raikkaan näköinen!
 Aivan söppänä ruusupipo ja tuommoinen pieni meikkipussukka käsilaukkuun, sellainen mulla uupuikin. Pipo kolme euroa, pussukka 1 euro. :D
Aikas kiva kaulakoru, 2 euroa.

Semmosia juttuja!

Huomenna taas starttaa uusi viikko, ja harjoittelupäivän jälkeen painelen kohti naapurikaupunkia Mary Kay - kauneuskonsulttien koulutukseen.

Ihanaa viikkoa, nokkasiilit! :)

EDIT: PS... Mun tukka kärsii talvesta niin valtavasti, on ihan hiton kuiva ja takkuinen niin nyt hiusasiantuntijat APUA! Suositelkaa jotain tosi tehokasta, elvyttävää ja kosteuttavaa tehohoitoa tai vastaavaa, että saisin tästä kuontalosta vähän elinvoimaisemman näköisen, jookos?

2 kommenttia:

  1. Heii mulla olis sulle yks hyvä tuote ehdolle! Bonacure Repair Rescue latvasuoja on tehokas ! Oon käyttänyt sitä itsekkin ja se tuote liikkuu tosi hyvin meillä.. Se on voidemainen tuote tuubissa, laitetaan pesun jälkeen pyyhekuiviin latvoihin ja jätetään tukkaan. Selvittää, korjaa, poistaa takkuisuutta, silottaa.. :) Hintakin on kohdillaan, muistaakseni vähä päälle kymmenen euroa ja kestää suht kauan :) Suosittelen kokeilemaan ! :) Toki löytyy paljonpaljon vastaaviakin tuotteita, mutta tuo tuli mieleen :)

    VastaaPoista
  2. Pitihän se arvata, että sinä täällä kommentoimassa. ;) Mutta ok, kuulostaa hyvältä eikä varmaan talouttakaan kaada. Tokihan sitä aina hiuksiin saa panostaa... Mut vois käydä kyl kattomassa joku päivä jos vaikka semmoisen kotiuttaisin!

    VastaaPoista